Tuotekortti

Vanhat tuotteet

Aamu tuoli

Vankka ja ajaton Aamu-tuoli on saatavana käsinojilla ja ilman. Tuolin runko, istuin ja selkänoja ovat lakattua koivua. Tuolin saa myös petsattuna tai maalattuna. Istuimen etureuna on muodoltaan pyöreä ja ei näin ollen paina jalan takaosaa. Pitkät käsinojat helpottavat ylösnousemista. Tuoli on pinoutuva.  Käsinojattomat versiot ovat saatavissa rivikytkettävinä.

Aamu-tuolisarjassa on tuolit myös istuin tai istuin ja selkänoja verhoiltuna. Istuinverhoilu on helposti irrotettava ja vesipestävä. Istuinpehmuste on kosteussuojattu. Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta. Kangasmalleista ja väreistä löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto jokaiseen makuun.

Istuinkorkeutta voidaan korottaa sekä tuolin siirtelyä helpottaa työntökahvojen ja pyörien avulla. Tuoteominaisuuksia saadaan lisää antimicrobisilla kankailla sekä pintakäsittelyillä. Tuotteet valmistetaan myös täysin asiakkaan toiveiden mukaan, yksilöidysti kohteeseen sopivaksi.

Jalat koivuviilua.

Runko massiivikoivua.

Istuin ja selkä koivuviilua.

Pehmusteet palosuojattua vaahtomuovia.

Kosteussuojakangas istuinverhoilukankaan alla.

Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta.

Puuosien vakioväri luonnonvärinen koivu, saatavissa erikoistyönä petsattuna tai maalattuna.

Verhoilu asiakkaan valinnan mukaan. Vakiokankaamme on Alba (HR1)

Muita kangassuosituksiamme ovat mm. Step (HR3), Fox (HR4) sekä Oxidon (HR4). Kysy lisää eri kangasvaihtoehdoista ja pyydä tarjous!

Leveys: 530 mm
Istuinleveys: 460 mm
Syvyys: 550 mm
Korkeus: 870 mm
Vakio istuinkorkeus: 490 mm
Käsinojalliset tuolit saatavavissa matalana 450 mm tai korkeana 540 mm.
Käsinojattomat tuolit saatavissa matalana 450 mm.
Käsinojakorkeus: 720 mm

Aamu tuoli
Tuotevariaatiot