Tuotekortti

Vanhat tuotteet

Allegro sohva

Allegro-sohvan jämäkät pehmusteet sekä pitkät käsinojat helpottavat istumista ja ylösnousemista. Sohvan istuma-asento on mukavan pysty. Istuimen etureuna on muodoltaan pyöreä ja ei näin ollen paina jalan takaosaa.

Sohvan koko runko on kosteussuojattu. Istuinverhoilu on helposti irrotettava ja vesipestävä. Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta. Kangasmalleista ja väreistä löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto jokaiseen makuun.

Allegro-sohvien puuosat ovat lakattua massiivikoivua. Sohvan jalat saa myös petsattuina tai maalattuina. Käsinojat ovat joko koivua tai ympäriverhoiltu.

Tuoteominaisuuksia on mahdollista täydentää antimicrobisilla kankailla sekä pintakäsittelyillä.

Perinteiseen ja tukevarakenteiseen Allegro -sarjaan kuuluvat niin tuolit, nojatuolit kuin sohvat kahdelle sekä kolmelle. Nojatuolit saa matala- ja korkeaselkänojaisina.

Jalat massiivikoivua.

Käsinojat massiivikoivua tai verhoillut.

Pehmusteet palosuojattua vaahtomuovia.

Kosteussuojakangas verhoilukankaan alla.

Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta.

Puuosien vakioväri luonnonvärinen koivu, saatavissa erikoistyönä petsattuna tai maalattuna.

Verhoilu asiakkaan valinnan mukaan. Suosittelemme kankaaksi Alba (HR1),Incas (HR3), Repetto (HR3), Step (HR3), Step Melange (HR4), Temp (HR4), Fox (HR4).

Allegro-sohva 2h:

Leveys: 1150 mm
Syvyys: 800 mm
Korkeus: 870 mm
Istuinkorkeus: 450 mm
Käsinojakorkeus: 600 mm

 

Allegro-sohva 3h:

Leveys: 1670 mm
Syvyys: 800 mm
Korkeus: 870 mm
Istuinkorkeus: 450 mm
Käsinojakorkeus: 600 mm
 

Allegro sohva
Tuotevariaatiot