Tuotekortti

Vanhat tuotteet

Allegro nojatuoli

Allegro-nojatuolia saa matala- ja korkeaselkänojaisina. Puuosat ovat lakattua massiivikoivua. Nojatuolin saa myös petsattuna tai maalattuna. Käsinojat ovat joko koivua tai ympäriverhoiltu.

Pitkät käsinojat, jämäkät pehmusteet helpottavat istumista ja ylösnousemista, istuma-asento on mukavan pysty. Istuimen etureuna on muodoltaan pyöreä ja ei näin ollen paina jalan takaosaa.

Istuinverhoilu on helposti irrotettava ja vesipestävä. Istuinpehmuste on kosteussuojattu. Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta. Kangasmalleista ja väreistä löytyy varmasti mieleinen vaihtoehto jokaiseen makuun.

Tuoteominaisuuksia on mahdollista täydentää antimicrobisilla kankailla sekä pintakäsittelyillä.

Perinteiseen ja tukevarakenteiseen Allegro -sarjaan kuuluvat niin tuolit, nojatuolit kuin sohvat kahdelle sekä kolmelle.

Jalat massiivikoivua.

Käsinojat massiivikoivua tai verhoillut.

Pehmusteet palosuojattua vaahtomuovia.

Kosteussuojakangas verhoilukankaan alla.

Kaikki suosittelemamme kankaat ovat hankauskestoltaan vähintään 100 000 martindalea, paloluokka SL 1 ja vesipesu 60 astetta.

Puuosien vakioväri luonnonvärinen koivu, saatavissa erikoistyönä petsattuna tai maalattuna.

Verhoilu asiakkaan valinnan mukaan. Suosittelemme kankaaksi Alba (HR1),Incas (HR3), Repetto (HR3), Step (HR3), Step Melange (HR4), Temp (HR4), Fox (HR4).

Allegro -nojatuoli, matala selkänoja:

Leveys: 640 mm
Istuinleveys: 520 mm
Syvyys: 670 mm
Istuinsyvyys: 500 mm
Korkeus: 870 mm
Istuinkorkeus: 450 mm
Käsinojakorkeus: 580 mm
Selkänojakorkeus: 520 mm

Tuotevariaatiot